Wie schrijft?

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik denk dat ze een zeer veelzijdige eenheid in een badkamer kunnen zijn. Ik kan niet echt één te sterk voor elke badkamer al aanraden omdat er veel verschillende manieren om ze te gebruiken zijn. Ik heb ontdekt dat er twee belangrijke soorten ijdelheid eenheden. De meest voorkomende vorm van ijdelheid eenheid is een wastafel. Je zou bekend zijn met dit als een badkuip of douche of bad omring, maar het is veel veelzijdiger dan deze.

Als je bekend bent met wastafels, het is een kleine plastic doos met een open top die de douchekop en de afvoer houdt. Deze eenheid kan worden geplaatst in uw badkuip of douche, en het kan een wastafel alleen, of met een douchegordijn, een water douchegordijn of zelfs een douche deksel als je niet beschikt.

Jongeren

Toen ik in 2011 mijn school afrondde en ik een werkende jongen was in de stad, vond ik een geweldige kans. Ik werkte als schoonmaker en ik had veel dingen waar ik mijn geld niet aan wilde verspillen, maar werd gedwongen om iets te doen dat me zou helpen overleven. Ik had genoeg geld om een mooi schoon toilet te kopen en ik kocht een makkelijk te bouwen ijdelheid eenheid die ik kon gebruiken om schoon te maken en mijn haar te wassen. Ik had behoefte aan een ijdelheid eenheid die gemakkelijk te onderhouden en schoon zou zijn, dus heb ik besloten om erover te schrijven. Ik heb nog steeds de eenheid en het werkt nog steeds geweldig. Ik hou van hoe ik gemakkelijk kon gebruiken deze ijdelheid om mijn haar te wassen en schoon te houden.

Ik heb sindsdien gevonden meer ijdelheid eenheden zoals deze die ik heb willen proberen. Maar ik kon nooit de tijd vinden. Nu ben ik in staat om dat te doen. En ik hou ervan dat het gemakkelijk maakt om schoon te maken. Ik ben onlangs verhuisd van de stad en had het geluk om deze eenheid te vinden.

In 2007 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv-zender TVL en stelde ik een aantal vragen over mijn leven. Om de een of andere reden vertelde de interviewer dat ik twee baden in Nederland had. Ik was zeer verrast, ik had het nog nooit eerder gezegd en dacht dat de interviewer dat gedaan moet hebben. Ik dacht dat dit misschien een vergissing was en dat de interviewer gewoon nieuwsgierig was naar wat ik eet. Ik heb geen enkele aandacht op het moment, maar toen de interviewer vroeg om mijn foto, ik meteen zei: "Nope, niet mijn huis."

Na dit interview besloten mijn Nederlandse vrienden en ik bij tal van gelegenheden mijn huis te bezoeken. Bij het eerste bezoek, de interviewer opnieuw noemde de baden, en vroeg: "Heb je baden in uw huis?" Mijn antwoord was om te lachen. Hij vroeg toen of ik had dezelfde baden thuis in Duitsland. Ik lachte naar hem. Ik zag niet in waarom hij deze vraag aan mij zou stellen, omdat ik ze nooit heb gehad.

Ik ben geboren in Amsterdam in 1972 en ik ben een Nederlander (ik ben 27 jaar oud) dus je je waarschijnlijk voorstellen hoe ik me voel. Maar ik leer ook graag Nederlands spreken (ik heb veel geleerd in Nederland). Dat was toen ik de video van de oprichter van deze blog, Joël Bourgeois praten over zijn idee over ijdelheid eenheden zag, en ik besefte dat hij sprak over een heleboel van dezelfde problemen die ik was. Dus ik dacht, waarom niet een blog over het probleem en de oplossing samen?

Het probleem met ijdelheidseenheden (in Nederland)

Mijn eerste probleem is dat het hele idee van ijdelheid eenheden is erg nieuw en nieuw is vaak een slechte zaak. Dus er zijn veel meningen over de beste oplossing, en degene die lijkt te zijn de meest geaccepteerde, is degene die geen veranderingen in het huis vereist: het toevoegen van een extra badkamer aan elke kamer, of ten minste een meer, aan het totaal van 6 badkamers.

Mijn Ebook, dat heet De beste badkuip Etiquette, is ook hier beschikbaar.

Ik woon in Amsterdam en werk in Singapore en Singapore staat bekend als een mooi land. Hier woon ik nu. Toen ik aankwam ontmoette ik een aantal aardige mensen en zijn vrienden geworden met een paar Singaporezen. Mijn vriend, Nelly, is een inwoner van Singapore, en we gingen naar een koffieshop samen na een ontmoeting met een aantal leuke mensen. Er was ook een kleine groep Singaporezen rond, maar ze hadden niet de gelegenheid om ons te vergezellen, omdat ze moesten vliegen naar de Verenigde Staten om een sollicitatiegesprek te doen. Maar er is een heleboel mensen uit Singapore hier die erg aardig zijn en willen me helpen met mijn blog. U mij vinden op facebook hier. Mijn Facebook is hier. Mijn Twitter is hier. Ik ben niet van plan om mijn e-mailadres te vermelden, want ik wil niet weg te geven mijn e-mailadres aan een persoon die misschien op een missie om me gearresteerd, maar ik zou graag willen dat je om uit te vinden wie ik ben en dat zou me ook helpen gearresteerd.