Waar moet ik vanity units kopen voor wastafels?

Waarom koop je het niet zelf?

Deze blog is een beetje persoonlijke blog over mijn ervaring van de aankoop, installeren, en het gebruik van ijdelheid eenheden voor wastafels. Ik zal u mijn mening geven en u beslissen of ik goed of verkeerd ben. Het is zeer subjectief en je zult nooit iemand vinden die 100% gelijk heeft. Ik moet mijn oren gebruiken.

Het hele punt van deze blog gaat niet over hoe je een eenheid te kiezen, maar de vraag: Hoe moet je ze kopen?

We weten allemaal het antwoord op die vraag. Koop het zelf. Vertrouw niet op een service- of serviceprovider. Koop er een die je leuk vindt en je wilt. Overweeg ook een Daglichtlamp Lidl vergelijking. Koop zoveel als je.

Het kan verwarrend zijn om een eenheid te kopen van een persoon die je niet kent, maar die je wilt. Daarom hebben we deze blog gemaakt om te helpen. Ik ben geen expert als het gaat om dit spul. Dus als je vragen hebt, voel je vrij om te vragen. In feite als je meer info over dit onderwerp nodig hebt, kun je mijn andere blog zien: Dus om samen te vatten: Ik ben geen expert op dit gebied. Ik weet dat deze blog, maar ik heb geen ervaring op dit gebied. Ik hoop dat dit zal nuttig zijn voor sommigen van jullie die op een soortgelijke reis.

Wat is Vanity Unit voor Washbasins?

In een gewone wasmachine u uw hele huis in één dag wassen. Dit komt omdat je meer capaciteit hebt voor hetzelfde volume water en je hoeft maar een fractie van het totale aantal eenheden te wassen. Maar in een ijdelheid eenheid het volume van het water dat u gebruikt is zo veel hoger dan normaal dat je nodig hebt om je hele huis een tweede keer te spoelen. Ik zal enkele voorbeelden geven om dit te illustreren. Voor een zeer eenvoudige wastafel is er slechts één wascyclus om te spoelen. Na de eerste spoeling blijft alle zeep over. In tegenstelling tot Eames Stoel, maakt dit het veel nuttiger. Voor de tweede spoeling is het nog steeds leeg, zodat er geen zeep meer over is voor de derde spoeling. En ga zo maar door. Dit proces wordt "stapelen" genoemd. De hoeveelheid zeep die u verwijderen in dit proces kan variëren.

De "Stapelen" proces wordt beschreven in de video aan het einde van dit bericht. Dus voor de wastafel hieronder weergegeven, ik heb alleen 1 wascyclus om het oppervlak schoon te maken, maar ik heb niet de hele lading zeep nodig. Ik kan gewoon water toevoegen en voeg de zeep aan. Daar ben ik niet echt in geïnteresseerd. Ik wil alleen de zeep verwijderen zodat ik het oppervlak kan reinigen. Dus de oplossing waar ik aan dacht was om een beetje water toe te voegen, en om het toe te voegen op hetzelfde moment dat ik de zeep toegevoegd. Zoals ik keek naar die video en lees alle opmerkingen die werden geschreven, realiseerde ik me dat er slechts een handvol opmerkingen die het idee had om "stack" de zeep, dat is het proces dat ik op het punt om te beschrijven. Dus ik dacht dat ik er een blogpost op schrijf, zodat jullie het kunnen gebruiken. Je moet de zeep stapelen voordat je het toe te voegen aan de zeep. Hierdoor lijkt het sterker dan wastafelonderkast.