Dit is hoe we testen

Dus we zullen breken hoe je de beste ijdelheid voor uw wasroutine te vinden, en als je een goede die er goed uitziet voor u, zullen we een review toe te voegen. (Zie hieronder voor een foto van degene die we aanbevolen, de Durova Vanity voor een complete blik op het model en hoe het eruit ziet in ons kantoor.)

Wat zijn ijdelheidseenheden? Het zijn eenheden die kleine hoeveelheid water opslaan, meestal rond de 15 ml. Ze worden meestal geplaatst in een kom of bad, en kunnen worden gekocht bij een aantal plaatsen, waaronder Amazon, of van een aantal lokale winkels zoals The Clean Company. Er zijn ook fabrikanten die ze verkopen. Het apparaat zelf is vaak gemaakt van kunststof, maar kan ook worden gemaakt van metaal of andere materialen. (U meer over de verschillen tussen metaal en plastic ijdelheid eenheden hier zien.) Ze zijn ook vaak gebouwd met ingebouwde ventilatoren of ventilatoren die draaien in een richting die specifiek is voor het type eenheid, en hebben een verscheidenheid aan verschillende kleuren.

Er zijn veel soorten ijdelheid eenheden.

Hier vind je onze best practices.

Vanity units zijn de volgende grote innovatie uit ons bedrijf. We hebben het over eenheden die zijn als ijdelheid suites, maar voor toiletartikelen en keukenproducten. Deze nieuwe eenheden zijn veel, veel groter dan ijdelheid suites en we voelen dat ze een grote stap voorwaarts in toiletartikelen die we willen dat onze klanten te gebruiken. Je hebt misschien een aantal van hen rond gezien en we dachten dat we je een kans zouden geven om een kijkje te nemen en we zouden graag je gedachten horen. Ik heb nagedacht over deze eenheden voor een lange tijd. Ik wilde ze te maken voor een zeer lange tijd, maar toen ik zag de modellen in het verleden, ik dacht dat ze waren te groot en omvangrijk voor de grootte van de badkamers die ik gebruikte. We besloten om te proberen onze hand op het maken van een aantal thuis.

Op het eerste gezicht lijken deze eenheden op die we verkopen, maar ze bieden veel unieke functies. Lees verder om meer te weten te komen over onze testmethodologie, onze testresultaten en de meest voorkomende vragen die we krijgen over onze apparatuur.

Wat is een Vanity Unit? Waarom test je ijdelheidseenheden? Een ijdelheid eenheid is een zeer belangrijk instrument voor een kleine, huis wasserette eigenaar. Het kan geld besparen door het elimineren van de noodzaak om een aparte, en meestal dure, wastafel te kopen. In de meeste gevallen, een ijdelheid eenheid is gewoon een kom met een afvoer. Je er een kopen, gebruiken bij een vriend thuis, en dan vullen met water bij u thuis. We gebruiken deze eenheden in onze wastafel testen omdat ze gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, ze zijn relatief goedkoop te bouwen, en ze geven u het gemak van het schoonmaken van een kom water met uw handen en uw toilet. Dat is het! We gebruiken ze ook om een full-size wastafel te wassen bij ons thuis en op het werk, en we kunnen ze dan bijvullen op weg naar huis of wanneer je een klein wastafeltje moet wassen (bijvoorbeeld bij een vriend thuis).

Dankzij ons testlaboratorium hebben we een aantal unieke producten kunnen zien die we voorheen niet konden zien. We hebben een aantal van hen heel interessant gevonden. Ik heb hieronder enkele van de meest interessante items opgenomen, allemaal zijn het onze eigen persoonlijke creaties.

De schoonheid van een Ijdelheid

Er zijn twee belangrijke redenen waarom een Vanity zo mooi is. De eerste is dat hij alleen kan staan. Het is een prachtig object om 's nachts aan een muur, een spiegel of naast je bed te hangen. De tweede is dat je er niet naar hoeft te kijken, of er zelfs maar over na hoeft te denken. Ijdelheid is als een klein kunstwerk. U er zeker van zijn dat niemand anders het ooit zal zien, tenzij ze in de juiste positie zijn. En als je op 10-jarige dag bent, kan niemand anders het zien.

Wat de Vanity zo uniek maakt, is dat het gemaakt is voor mensen, niet voor huisdieren of kinderen, en dat het een compleet nieuwe benadering heeft om het aantrekkelijk te maken voor de moderne tijd. U bent gegarandeerd trots op uw ijdelheid en dat maakt het zeer aantrekkelijk voor de consument.